Nyheter

Marknadsrapporten: LRF Media i nytt samarbete med Torbjörn Iwarson

Tillsammans med råvarumarknadsexperten Torbjörn Iwarson lanserar LRF Media en ny tjänst – Marknadsrapporten.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Marknadsrapporten är ett betalt nyhetsbrev som publiceras varje söndag. Det innehåller djuplodande och initierade analyser av den internationella råvarumarknaden med tydligt fokus på jordbruksnära råvaror.

Nyhetsbrevet riktar sig till den som har ett stort intresse av råvaruhandel och som vill vara påläst, kunnig och ligga steget före. För de djuplodande och initierade analyserna står råvarumarknadsexperten Torbjörn Iwarson.

– Genom att läsa Marknadsrapporten får man den information man behöver för att fatta bättre och mer affärsmässiga beslut om marknadsföring av sina produkter eller om inköp av foder, till exempel, säger Torbjörn Iwarson och fortsätter:

– Priserna varierar och hur man agerar i förhållande till det har idag en stor påverkan på resultatet i ett lantbruksföretag.

Torbjörn Iwarson har lång erfarenhet av råvaruhandel från bland annat Handelsbanken och SEB. Han har skrivit flera handböcker, han är dessutom en välkänd tidningskrönikör.

Skottorp säteri är Årets spjutspetsföretag 2024

Företaget Skottorp Säteri i Halland har utsetts till Årets Spjutsföretag 2024. En genomtänkt företagsstrategi för att vässa samtliga produktionsinriktningar banade väg för vinsten. "Skottorp är en förebild för ett svenskt välskött, inspirerande och ekonomiskt lönsamt lantbruksföretag", säger Anna Nilsson, politisk chefredaktör Land Lantbruk.

Läs mer

Ny webb-tv-serie från ATL ger djupare insikt i EU-valet

Nu lanserar LRF Medias varumärke ATL en ny webb-tv-serie som ska ge en bättre förståelse för EU-valet. Reportrarna Sara Johansson och Cecilia Persson var på plats i Strasbourg under den sista sessionen i EU-parlamentet inför valet den 9 juni för att spela in programmet.

Läs mer

Pressfrihetens dag – då river vi betalväggen på ATL.nu  

I dag, den 3 maj, firas för 31:a året i rad pressfrihetens dag. För att uppmärksamma dagen river vi på LRF Media betalväggen på vårt varumärke ATL för en dag – samtidigt gör vi en donation till Ukrainian Media Fund för att stödja deras arbete med att främja pressfrihet och oberoende journalistik.

Läs mer