Vårens tema för AGFO talks är Framtidens mat. En gång i månaden dyker Agfo ner i en fråga kopplad till temat. Är du nyfiken på framtidens livsmedelskedja – ja, då är det här tillfället för dig. Gratis, och öppet för alla – men platserna är begränsade, så boka din plats snabbt!
Vårens första AGFO talk handlar om hur vi handlar maten – nu och i framtiden. Det handlar om konkurrensen mellan näthandlarna som slåss med sortiment, pris och leveransvillkor, och om innovativa producenter som struntar i traditionella försäljningskanaler och säljer över nätet direkt till konsumenten. Och förstås, om elefanten i rummet, Amazon – kommer företaget att etablera sig i Sverige, och vad betyder det i så fall?
AGFO inleder med en kort presentation kring fakta och trender, och därefter blir det panelsamtal där publiken har möjlighet att ställa frågor.
Här hittar du alla datum – följ länken och anmäl dig bums!
15 mars, torsdag: Hur handlar vi maten? Om maten och e-handeln
12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi? Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen
4 maj, fredag: Hur produceras maten? Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller
31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter? Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case
14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi? Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?