Ja, vilken mat behöver vi egentligen och vad stoppar vi i våra magar? Vad händer när algoritmer styr vad som hamnar på tallriken? Det och mycket mer dyker AGFO och panelen ner i, med fokus på tankarna kring personaliserad mat.
I panelen sitter bland annat entreprenörerna som driver utvecklingen framåt, och som kan ge personliga näringsrekommendationer baserade på vetenskapliga metoder.
Som vanligt är eventet helt gratis, och det är först till kvarn som gäller.
Här hittar du alla datum – följ länken och anmäl dig bums!
12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi? Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen
4 maj, fredag: Hur produceras maten? Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller
31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter? Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case
14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi? Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?
Vill du veta mer om AGFO – mejla till Lovisa Madås, twitter: @lovisamadas