Nyheter

AGFO Transformation 19 september: Hur svinn blir vinn

Den 19 september tar vårt varumärke AGFO pulsen på möjligheterna att förvandla restströmmar inom livsmedelsproduktion till nya affärer. Missa inte tredje delen av serien AGFO Transformation!

AGFO är vårt mediehus varumärke med fokus på att göra det svenska livsmedelssystemet smartare, starkare och mer hållbart. Tillsammans med Sveriges forskningsinstitut Rise håller man en seminarie-serie i fyra delar där man tittar på forskningen inom matsystemet. I det tredje seminariet undersöker man frågan: Finns det en marknad i att förvandla restströmmar inom livsmedelsproduktion till nya affärer och hur går det i så fall till?

Under seminariet djupdyker AGFO i frågor som: 

  • Hur stor är potentialen – vilka råvaror utnyttjas i dag, vad skulle kunna användas? Och är det hållbart?
  • Finns det teknologiska landvinningar som kan förändra spelplanen och göra det som tidigare var olönsamt lönsamt?
  • Hur bygger vi nya industrier och infrastruktur på rätt sätt, och hur anpassar vi det gamla till en ny resursmedveten verklighet?

Vill du ha en plats till AGFO Transformation, eller kanske följa seminariet digitalt? Anmäl dig på agfo.se/transformation