Nyheter

Strå Media - vår nya satsning för Sveriges grönaste bransch!

Nu tar vi på LRF Media ytterligare ett steg som det gröna näringslivets mediehus och lanserar ett nytt affärsområde inom uppdragspublicering – Strå Media.

LRF Medias VD Helena La Cortelanserar nytt affärsområde – Strå Media.

– Vi är det gröna näringslivets mediehus, och de gröna näringarna är en framtidsbransch som omsätter 151 miljarder kronor i över 80 näringsgrenar – områden som vi kan på våra fem fingrar. Vi tror att vår kompetens och erfarenhet verkligen kan göra skillnad för företag och organisationer nära vårt gröna hjärta, säger Helena La Corte, VD för LRF Media.

En växande efterfrågan på specialiserat innehåll
Inom det nya affärsområdet kommer man att erbjuda redaktionella tjänster och innehållsproduktion för alla kanaler, med fokus på att stärka varumärken och verksamheter inom jord, skog, vatten, energi, teknik och matsektorn – områden som går i linje med LRF Medias långa erfarenhet och djupa kunskap om det gröna näringslivet.

– Det finns en växande efterfrågan på specialiserat innehåll från företag inom de gröna näringarna, och vi har kompetenserna, experterna och erfarenheterna. Vårt grundfundament är de gröna näringarna – vi kan målgruppen, vi kan distributionen, vi har etablerade kontakter med tryckerier – jag vet att vi behövs, säger Helena La Corte.

Ägarstrukturen ger tillbaka till de gröna näringarna
Som en del av LRF Media är området uppdragspublicering också förankrat i en ägarstruktur där allt överskott stannar inom de gröna näringarna.

– Kort sagt så innebär det att när vi växer, så gör hela den gröna sektorn det. Vi har LRF och Sveriges bönder i ryggen, och vår affär skapar inte bara skapar värde för våra kunder, utan bidrar till tillväxten i hela det gröna näringslivet. Det är en av våra starkaste fördelar, avslutar Helena La Corte.

För mer information, kontakta
Annika Lindecrantz, försäljningsansvarig Strå Media, , 070-728 55 50.
Malin Hagman, affärsområdesansvarig Strå Media, 072-218 97 43.
Helena La Corte, VD, LRF Media

Det här är Strå Media

Strå Media erbjuder skräddarsydda innehållslösningar för företag och organisationer inom jordbruk, skogsbruk, vattenbruk, solenergi- och livsmedelsproduktion, och hjälper företag att nå ut med budskap som får deras affär att växa. Strå Media är en del av LRF Media, som är ett dotterbolag till LRF.